Overige Diensten

Onderhoud en beheer
Met goed beheer en onderhoud aan uw gebouwen garandeert Bloemendal VvE Beheer maximaal dat uw gebouwen blijven functioneren en veilig blijven voor de gebruikers. Een goed gedetailleerd onderhoudsplan, voor korte en lange termijn, plant het noodzakelijke onderhoud en voorkomt daarmee financiële verrassingen. Goede coördinatie en uitvoeringsbegeleiding van werkzaamheden, waarborgen de meest efficiënte aanwending van de noodzakelijk middelen.

Meerjarenonderhoudsplannen (MJOP’s)
Een meerjarenonderhoudsplanning geeft een duidelijk overzicht van wat moet gebeuren, welke kosten daarmee gemoeid zijn en behoedt u voor verrassingen. Het geeft alle ruimte aan preventief onderhoud, waardoor de kwaliteit van gebouwen optimaal blijft. U weet precies waar u op korte en lange termijn aan toe bent. Daar kunt u bij uw reserveringen rekening mee houden. Zo spreidt u kosten en blijft uw begroting stabiel.

NEN 2767 Conditiemeting en RGD Boei gecertificeerd Adviseur
Bloemendal VvE Beheer is een gecertificeerd (vastgoed) advies bureau dat zich bezighoudt met de volgende disciplines:

  • Brandveiligheid
  • Onderhoud
  • Energie
  • Informatie (o.a. vergunningen)

(Aspecten conform de Rijksgebouwendienst RGD Boei)

Woningen hebben onderhoud nodig. Niet alleen slijten de materialen, maar ook veranderen de eisen van uw doelgroep en moet u blijven investeren om de verhuurbaarheid van uw bezit op peil te houden.

Maar wanneer moet u welk onderhoud uitvoeren? Om dat te bepalen kunt u de algehele staat van onderhoud vaststellen met een conditiemeting. De status wordt vervolgens vertaald naar de meerjarenonderhoudsplanning en de onderhoudsbegroting. Daarmee kunt u de prioriteiten voor het onderhoud jaarlijks bepalen. Er vinden in deze cyclus verschillende inspecties plaats. De conditiemeting speelt dan ook een belangrijke rol in de ontwikkeling van het onderhoud.

De conditiemeting van gebouwen wordt op basis van  NEN 2767 uitgevoerd.

Onderhoudsbegeleiding en technisch beheer
Bloemendal VvE Beheer begeleidt onderhoudsprojecten als een klein bouwproject. Dat vraagt om een vergelijkbare aanpak en specifieke kennis. Wij zijn uw sparringpartner en adviseren u over alles wat daarbij komt kijken, zoals procedures, vergunningen, selectie van onderhoudsbedrijven en contractvorming. We organiseren het onderhoud en bewaken tijdens uitvoering de afgesproken tijdsplanning, kosten en kwaliteit.

Kostentechnisch aantrekkelijk
Preventief onderhoud is op langere termijn goedkoper. Om te bewerkstelligen dat onderhoudswerk voor de laagste prijs wordt uitbesteed, verzorgd Bloemendal VvE Beheer geheel transparant een marktconsultatie, passend bij de omvang van het werk. Onder de voorwaarde dat de gewenste kwaliteit wordt geleverd, betaald u zo altijd de laagste prijs voor de uit te voeren werkzaamheden.